Două localități din Argeș, terorizate de hoți!

de | 05.07.2023 23:19 | Știri, Eveniment, Județean

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 26 de ani, din Lunca Corbului și Săpata, sunt trimiși în judecată după ce au furat bunuri în valoare de aproximativ 50.000 de lei, din mai multe locuințe de pe raza localităților de domiciliu.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au finalizat cercetările în șapte dosare penale, aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat și mărturie mincinoasă.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada noiembrie 2022-martie 2023, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 26 de ani, din Lunca Corbului și Săpata, ar fi sustras bunuri din mai multe locuințe de pe raza localităților de domiciliu, în valoare de aproximativ 50.000 de lei.”, transmite IPJ Argeș

Pe parcursul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat în proporție de aproximativ 40%.

Cei patru au fost cercetați sub măsura preventivă a controlului judiciar. De asemenea, în cadrul dosarului, au fost cercetate și persoanele care ar fi achiziționat bunuri de la cei în cauză, deși aveau la cunoștință faptul că acestea provin din fapte ilicite.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de trimitere în judecată.

foto descriptiv brașov.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav în Pitești! A intrat cu mașina într-un semafor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lunca Corbului | Săpata