Două românce au fost prinse pe Aeroportul Otopeni cu aproape 4 kilograme de bijuterii

de | 07.08.2023 11:48 | Știri, Eveniment, Național

Două românce, întoarse din Istanbul, au fost prinse pe Aeroportul Otopeni cu aproape 4 kilograme de bijuterii din metal galben și alb. Acestea încercau să să le introducă ilegal în țară, ascunzându-le în pungi de cereale.

Potrivit Poliției de frontieră, pe 07.08.2023, în jurul orei 00.30,  româncele care călătoriseră anterior pe ruta Istanbul-București și care se aflau în posesia a două bagaje de cală, au încercat să iasă din aeroport prin zona alocată culoarului verde – „nimic de declarat”. Spre ghinionul lor, ele au fost oprite pentru control.

Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunțit asupra bagajelor de cală ale celor două persoane.

Astfel, au descoperit disimulate în pungi cu cereale, o cantitate mare de bijuterii din metal alb şi galben (brățări, inele, medalioane etc.), presupus a fi aur şi argint.”, transmite Poliția de frontieră română

Bunurile, în greutate totală de 3.783 grame, au fost preluate de către autorităţile vamale. Acestea vor fi trimise spre expertizare, iar în funcție de rezultatul expertizei vor fi luate măsurile legale ce se impun.

sursă foto Poliția de Frontiera Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un oltean a furat din marfa pe care trebuia să o ducă într-un supermarket din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția de Frontieră Română

Ultimele articole