Un oltean a furat din marfa pe care trebuia să o ducă într-un supermarket din Pitești

de | 07.08.2023 10:46 | Știri, Eveniment, Județean, Național

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Astfel, potrivit cercetărilor, pe 28 martie, un bărbat de 54 de ani, din comuna Movileni, județul Olt, ar fi furat din marfa pe care ar fi trebuit să o transporte în magazine, ca atribuţie de serviciu. Ulterior, șoferul ar fi ascuns bunurile sustrase în cabina capului tractor.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 28 martie a.c., un bărbat de 54 de ani, din comuna Movileni, județul Olt, ar fi sustras bunuri din marfa pe care o transporta, în beneficiul unui supermarket, pe care le-ar fi ascuns în cabina capului tractor utilizat pentru efectuarea transportului.

Potrivit IPJ Argeș, prejudiciul cauzat de șoferul oltean a fost în valoare de aproximativ 7.500 de lei. Din fericire, acesta a fost recuperat și restituit
persoanei vătămate.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav pe Autostrada A2. Intervine elicopterul SMURD

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole