Două străzi din Moşoaia vor fi asfaltate!

de | 10.06.2022 07:30 | Administrație, Rural

Două dintre cele mai populate străzi din comuna Moşoaia intră în reparaţii capitale, făcând obiectul unui amplu proiect de modernizare. Este vorba despre străzile Olteni şi Basangeşti, pentru care primăria din localitate a pus la bătaie un buget de 5.362.406,66 lei (fără TVA).

Ce investiții sunt prevăzute pentru cele două străzi

Proiectul „Modernizare drumuri locale în comuna Moșoaia, județul Argeș” are drept scop asfaltarea străzii Basangești, din satul Hințești, în lungime de 1453 m, prin refacerea infrastructurii și suprastructurii drumului, reprofilarea șanțurilor din pământ existente, execuția de șanțuri betonate, rigole cu capace carosabile prefabricate, rigole ranforsate, podețe noi transversal drumului și podețe de acces în proprietăți în vederea asigurării scurgerii apelor provenite din precipitații și descărcării la emisarii existenți în zonă.

De asemenea, proiectul vizează lucrări de modernizare a străzii Olteni, împreună cu bretelele laterale, pe o lungime cumulată de 2605 m. Local, pe zonele cu parte carosabilă mai mică de 4 m lăţime, se pot realiza platforme de întâlnire și petrecere vehicule  în funcție de configurația terenului și de vizibilitate.

La licitaţie, în stabilirea firmei care va efectua lucrările, preţul oferit va conta în proporţie de 80%, în vreme ce experienţa specialiştilor reprezintă 15% din punctaj, iar garanţia lucrărilor 5%.Ultima zi pentru depunerea ofertelor este 20 iunie.

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Din cauza costurilor, Moșoaia și Albota au spus „pasˮ temporar transportului metropolitan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: comuna Moșoaia | Hinţeşti

Ultimele articole