anchetaonline.ro

Două străzi din Pitești au fost asfaltate

de | 29.06.2022 17:40 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Veste bună pentru piteșteni! Primăria Municipiului Pitești anunță că au fost finalizate lucrările de asfaltare și modernizare pentru strada Profesor Nicolae Brânzeu și strada Amurgului.

La evenimentul privind recepția lucrărilor s-a aflat și primarul Cristian Gentea și reprezentanții din partea Direcției Tehnice, a Serviciului Investiții din cadrul Primăriei Pitești și a Administrației Domeniului Public. De asemenea, au fost prezenți constructorul, proiectantul și dirigintele de șantier.

strada branzeu pitesti - Două străzi din Pitești au fost asfaltate

Foto Facebook

Pe strada Profesor Nicolae Brânzeu au fost făcute lucrări pe o lungime de 351,5 m și au constat în asfaltare și modernizare (cămine de vizitare, guri de scurgere pluviale, trotuare). Valoarea contractului a fost de 810.164,32 lei fără TVA, constructorul fiind CTLA – Construcții Drumuri și Lucrări de Artă S.R.L.

De asemenea, pe strada Amurgului, s-au efecuat lucrări pe o lungime de 408 m, fiind asfaltate și modernizate trotuarele și canalizarea pluvială. Valoarea contractului a fost de 625.593,72 lei fără TVA, constructorul fiind CTLA – Construcții Drumuri și Lucrări de Artă S.R.L.

strada amurg pit - Două străzi din Pitești au fost asfaltate

Foto Facebook

Lucrările de modernizare au constat și în terasamente, trotuare pietonale încadrate de borduri, ridicarea la cotă a căminelor pentru utilități și realizarea rețelelor de canalizare pluvială în lungime de aproximativ 400 m pentru fiecare stradă, cu guri de scurgere și cămine de vizitare din beton armat.

De acum, infrastructura din zonă permite o mai bună circulație rutieră și pietonală”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Câți pensionari argeseni vor beneficia în luna iulie de ajutorul financiar de 700 lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Primăria Municipiului Pitești