anchetaonline.ro

CONCURS! Vrei să fii asistent medical comunitar la Mălureni?

de | 29.06.2022 17:30 | Rural, Administrație

Primăria Mălureni organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de asistent medical comunitar. Proba scrisă se va desfăşura în data de 19 iulie, ora 13, în sala de şedinţe a primăriei, iar interviul va avea loc pe 22 iulie, ora 12.

asistent medical comunitar_2

Cine poarte participa la concurs

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să aibă studii postliceale absolvite cu diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă, în specialitatea asistent medical generalist, vechime în specialitatea studiilor de minimum 15 ani şi cunoştinţe minime de operare pe calculator. De asemenea, candidaţii trebuie să aibă certificat de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR), precum şi aviz de liberă practică pe anul 2022.

Domiciliul în comuna Mălureni sau într-o comună învecinată constituie prioritate la selecţia dosarelor. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei comunei Mălureni, str. Principală, nr. 127, persoană de contact Alisa-Andreea Buciu, tel./fax 024.765.049, email primariamalureni@yahoo.com.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Încep lucrările de asfaltare a DC 223 la Mălureni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: comuna Mălureni | Mălureni | OAMGMAMR | Primăria Mălureni