Încep lucrările de asfaltare a DC 223 la Mălureni

de | 02.06.2022 20:00 | Rural, Administrație

Conducerea administraţiei locale a comunei Mălureni a dat startul noului sezon de investiţii în infrastrucstura rutieră a comunei. Cel mai important proiect programat să demareze în aceste zile vizează asfaltarea a 700 m din drumul comunal 223, pentru care zilele acestea se dă ordinul de începere a lucrărilor. Investiţia beneficiază şi de sprijinul Consiliului Judeţean Argeş, care, din sume defalcate din taxa pe valoarea adaugată pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile judetene și comunale pentru anul 2022, a repartizat proiectuluui „Modernizare infrastructură rutieră DC223” suma de 200.000 lei.

Potrivit reprezentanţilor primăriei, autorităţile locale au în plan şi realizarea unor lucrări de sistematizare a drumului Păuleasca. De asemenea, se va achiziţiona piatră pentru întreţinerea şi repararea drumurilor afectate de intemperii pe perioada sezonului rece.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Drumurile, iluminatul public şi reţeaua de apă – priorităţile administraţiei din Mălureni în 2022

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mălureni | Primăria Mălureni