Dramă cumplită pentru jurnalista Andreea Trandafirescu! Ambii părinți – morți în ultimele 6 zile!

de | 02.04.2022 21:15 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Andreea Trandafirescu (fostă Radu), unul dintre cei mai cunoscuți oameni de presă din Argeș, în prezent jurnalist la Euronews, a suferit două pierderi îngrozitoare în ultimele zile, o tragedie fără margini lovind familia Radu – familia părinților săi.

mama Andreei TrandafirescuÎntâi, în urmă cu doar 6 zile, i s-a stins mama, la numai 58 de ani.

Liliana Georgeta, mama Andreei, specialist în chimie industrială, a luptat două luni cu virusul COVID 19, petrecându-și această perioadă critică internată în spital, pe secția ATI. Forma de boală a fost extrem de agresivă în cazul doamnei, deși era tânără și avea toate motivele să lupte pentru familia ei frumoasă.

Din nefericire, virusul a fost mai agresiv decât aceste resurse personale. Mama Andreei a intrat în comă, a dezvoltat extrem de multe complicații și a pierdut, săptămâna trecută, lupta cu boala care a răpus milioane de oameni în ultimii doi ani.

„Mama. A plecat mama. Două luni de luptă cu COVID 19. Terapie Intensivă, comă, insuficiențe de tot felul și chinuri. Avea doar 58 de ani. Drum bun, mami…”, a fost mesajul dureros de adio al jurnalistei transmis în urmă cu 6 zile.

Tatăl Andreei a făcut atac vascular la înmormântarea mamei

tata Andreea TrandafirescuLa înmormântarea mamei sale, tatăl Andreei (care, în ziua respectivă, și-ar fi serbat ziua de naștere) nu a putut depăși șocul și a făcut un atac vascular cerebral în timpul slujbei de la biserică.

Dumitru Radu lucrase ani buni ca specialist în chimie industrială și ca inginer în tehnologia construcțiilor de mașini și, împlinea în ziua respectivă, 64 de ani.

A fost o zi cumplit de grea, iar toți cei care au participat la tristul eveniment au asistat înmărmuriți la momentul în care bărbatul s-a prăbușit fix înainte de înmormântarea fostei sale soții. Mai greu decât oricui altcuiva i-a fost Andreei, care a trebuit să se împartă între ceremonia de înmormântare a mamei și sprijinul de care avea nevoie tatăl ei, în așteparea Salvării.

Pe ea am condus-o pe ultimul drum, către locul de veci, iar pe el la spital, imediat după, cu ambulanța”, povestește Andreea Trandafirescu, în anunțul publicat în această seară legat de deznodământul cumplit care a însoțit și destinul tatălui ei.

Tragedia a continuat și – după trei zile de comă – Dumitru Radu a murit, la primele ore ale zilei de azi, pe secția de Neurologie a Spitalului Județean Argeș, astfel încât – într-o singură săptămâna – frumoasa jurnalistă argeșeană și-a pierdut amândoi părinții.

Mesajul Andreei Trandafirescu: Mulțumesc tuturor celor care au transmis un gând bun părinților mei!

De zile întregi (și acum, de ore întregi) mesajele de condoleanțe și de sprijin curg necontenit pentru Andreea Trandafirescu, toți cei dragi încercând să îi transmită gândurile lor, condoleanțele lor, sprijinul lor. Printre aceștia, artistul Marcel Pavel, campionul mondial Mihai Leu și mii de prieteni care o susțin pe Andreea. Mai presus de toți, sprijinul ei în această perioadă a fost soțul, Cristian Trandafirescu, cel care a stat alături de ea în lunile grele de boală a mamei și în săptămâna cumplită care a venit după.

Andreea si Cristian Trandafirescu

Mulțumesc prietenilor, rudelor, colegilor din presa scrisă și TV, persoanelor publice cu care am colaborat, medicilor și tuturor celor care au transmis un gând bun părinților mei. Și nu in ultimul rând lui Cristian Trandafirescu, soțului meu, care m-a sprijinit moral în fiecare secundă.
Mulțumesc jurnaliștilor de la Ancheta pentru gestul deosebit de a acorda atenție acestor momente prin care trec.
Să fim sănătoși și să ne vedem cu bine, în conjuncturi pozitive!”, a fost mesajul pe care Andreea Trandafirescu și-a dorit să-l transmită tuturor celor care i-au fost și îi sunt alături, în aceste momente.

Redacția noastră este alături de Andreea, cu toată inima și cu speranța, că după asemenea nenorociri, va regăsi – în familia sa frumoasă și în pasiunea pentru cariera de jurnalist – resursele de putere necesare pentru a depăși aceste necaz mare, pentru se vindeca și pentru a-și recâștiga zâmbetul frumos, încărcat de energie bună, cu care și-a obișnuit publicul și prietenii.

Dumnezeu cel Bun să îi odihnească!


Mai citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: