Un șofer Bolt își caută clientul să-i dea 150 lei înapoi! Apel de rar bun simț în Pitești!

de | 02.04.2022 22:40 | Știri, Eveniment, Lifestyle, Pitești

Un șofer Bolt a postat astăzi un anunț public pe unul dintre grupurile mari destinate municipiului reședință de județ, strânind multă agitație, multe comentarii și respect pentru corectitudinea și bunul simț demonstrate, valori din ce în ce mai rare, din păcate, în societatea actuală.

Radu Marian Olteanu se numește tânărul care a făcut un apel cel puțin neobișnuit: caută un client care i-a dat 150 lei să îi ducă unui destinatar misterios.

Problema este că destinatarul sumei respective nu s-a prezentat niciodată la întâlnire, iar șoferul Bolt a rămas cu banii pe care – printr-o bunăvoință rar întâlnită – s-a străduit, prin toate mijloacele, să îi returneze. Numai că nu știe cui…

Singurele detalii pe care le are cel care a lansat apelul public:

A fost chemat la Filarmonica Pitești, de un bărbat, în urmă cu trei zile.

Respectivul bărbat, care i-a spus că stă în zona Mărăcineni blocuri, i-a înmânat suma de 150 lei și i-a cerut să-i ducă în zona magazinului Rodali unei persoane care urma să aștepte acolo.

Numai că persoana căreia îi era destinată suma nu a mai apărut, iar banii au rămas la conducătorul din rețeaua Bolt.

“Nu vreau să păstrez banii omului, vreau să îi dau înapoi!” a transmis șoferul, prin rețelele de socializare, atrăgând atenția, în același timp, eventualilor profitori:

“Fără țepe! Știu cum arăta persoana care mi-a dat banii!

Cine este șoferul cu bune intenții de la Bolt?

  • Despre șoferul binevoitor am aflat că are numai 25 de ani, este absolvent al colegiului I.C. Brătianu și al Universității din Pitești cu specializarea Psihologie (Facultatea de  Științe Socio-Umane) și, cel mai probabil, își rotunjește veniturile fiind parte a echipei pe care Bolt o are în Argeș. Băiatul este, de fel, din Giurgiu, dar locuiește în Pitești.

În ceea ce-l privește pe bărbatul căutat, Radu i-a transmis că poate lua legătura cu el la numărul de telefon: 0734854711 sau prin mesageria privată de pe profilul de social media: Radu-Marian Olteanu.

Având în vedere că au trecut câteva ore de la lansarea apelului și au curs comentariile (multe pe lângă subiect), postarea tânărului având astfel extremă vizibilitate, sunt șanse mari ca omul să fi fost sau să fie repede găsit în viitorul apropiat! Punem și noi umărul, salutând demersul lui Radu!

Sursa foto: Facebook Radu-Marian Olteanu


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:


 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mărăcineni | Pitești

Ultimele articole