FINAL TRAGIC! Medicul Nicușor Brănescu a murit!

de | 12.05.2023 22:27 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

FINAL TRAGIC! Medicul Nicușor Brănescu a murit!

UPDATE:

Din păcate, în cursul dimineții de vineri, 12 mai, medicul argeșean a pierdut lupta cu moartea.

Citiți mesajul familiei și al colegilor AICI.

Nicușor Brănescu, unul dintre cei mai renumiți doctori ai județului Argeș, care profeseză de ani buni în capitală, fiind renumit ca medic obstetrician la Spitalul Polizu, a încercat să își ia zilele împușcându-se în cap, în propria locuință!

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, nu este numai un medic extrem de cunoscut, dar este, de asemenea, și unul dintre stâlpii familiei Brănescu, el fiind fratele omului de afaceri John Brănescu.

Deși este cunoscut, în mod public, că acesta suferea de depresie și urma un tratament, nu se știe până la această ora motivul care l-a determinat să recurgă la gestul extrem.

El este, în prezent, internat la Spitalul Universitar și se află în stare gravă. Conform mai multor surse media, ar fi fost supus unor intervenții chirurgicale și este intubat.

Renumitul medic argeșean a fost găsit chiar de către fiica sa, după ce a încercat să își pună capăt zilelor cu o armă tip airsoft, conform Antena 3 CNN.

Totodată, tot fiica acestuia a fost cea care a inițiat apelul de urgență către 112, iar la fața locului s-a deplasat o ambulanță cu medic și un echipaj SMURD care i-au acordat îngrijiri medicale. Medicii nu sunt lăsați sa dea informaţii despre acest caz.

medic - FINAL TRAGIC! Medicul Nicușor Brănescu a murit!

Medicul Brănescu deținea legal pistol cu bile de cauciuc încă din anul 2021.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acest incident.

Comunicatul integral emis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB):

La data de 11 mai 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 au fost sesizaţi privire la faptul că o persoană ar fi rănită, în urma folosirii unei arme neletale. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj medical care a preluat persoana şi a transportat-o la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale”.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Casă înghițită de flăcări, în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole