„Omul de afaceri Ion Brănescu-mesaj sfâșietor după moartea fratelui”

de | 12.05.2023 18:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

„Omul de afaceri Ion Brănescu-mesaj sfâșietor după moartea fratelui”

Moartea cunoscutului medic argeșean, Nicușor Brănescu, a lăsat în urmă multă durere în sufletul oamenilor. În urma evenimentului tragic, curg mesajele de condoleanțe, atât din partea cunoscuților, dar și din partea familiei.

Fratele său, Ion Brănescu și-a exprimat durerea într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Dumnezeu să odihnească în pace acest Spirit Unic ,
acest Om de o Bunătate și Empatie de Neegalat…
Plecarea neașteptată și de neacceptat ,
va schimba pentru totdeauna Viața tuturor celor care Te-au Cunoscut și Respectat ,
Iubitul Meu Frate și Prieten …”

Ca medic, el a fost foarte apreciat, atât de pacienți, cât și de colegi, fiind o sursă de inspirație pentru mulți, a salvat multe vieți, dar a și adus alinare celor aflați în suferință.

Și Colegiul Medicilor din România transmite condoleanțe familiei și vorbește despre calitățile deosebite ale medicului Brănescu, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare. De asemenea, atrage atenția și asupra stresului și epuizarea din viața unui medic.

Cu inimile îndurerate, transmitem cele mai profunde condoleanțe pentru pierderea Dr. Nicușor Brănescu. Suntem profund marcați de această veste tristă și ne unim în durerea familiei și a apropiaților în aceste momente de tristețe și grea încercare.
Cuvintele pot părea neputincioase în fața unei pierderi atât de mari. Dr. Nicușor Brănescu a fost o persoană extraordinară, dedicată profesiei medicale și iubită de pacienți și colegi deopotrivă. Contribuția și eforturile sale în comunitatea medicală vor rămâne întotdeauna vii în amintirea noastră.
În calitate de medic, a fost o sursă de inspirație pentru mulți, salvând vieți și aducând alinare celor aflați în suferință. Pasiunea, compasiunea și devotamentul său pentru sănătatea și bunăstarea pacienților vor rămâne o amintire puternică și o moștenire valoroasă.
În aceste momente de tristețe, nu putem să nu reamintim impactul pe care activitatea zilnică îl are asupra fiecăruia dintre noi. Suntem suprasolicitați, hărțuiți și, de prea multe ori, fără apărare. Rezultatul: stres și epuizare, o boală cu afectarea stării de sănătate fizice și mentale, și medici care recurg la gesturi fără speranță. Astăzi, îi aducem un ultim omagiu Dr. Nicușor Brănescu. Acum nici o săptămână, am suferit pierderea colegei noastre din Iași, Dr. Carmina Schaas, care a decedat în timpul gărzii. Și nu sunt singurele situații. Sunt atât de mulți cei pe care i-am pierdut.
Profesia noastră este una nobilă, care ne permite să avem un impact semnificativ în viețile pacienților noștri și în societate. Cu toate acestea, responsabilitățile noastre crescute, resursele limitate și cerințele în continuă creștere ne pot aduce adesea în pragul epuizării. Stresul cronic și epuizarea nu afectează doar bunăstarea noastră personală, ci și calitatea îngrijirii pe care o putem oferi pacienților noștri. Ele pot conduce la o scădere a empatiei, la oboseală cronică și la probleme de sănătate pe termen lung.
Instituțiile medicale și autoritățile pot și trebuie să se implice în gestionarea acestei situații care nu mai poate trena! Suntem o comunitate puternică și suntem aici unii pentru alții să ne sprijinim și să facem tot posibilul pentru a produce această schimbare, pentru noi și pentru pacienții noștri!
Prof. Univ. Dr. Daniel Coriu, Președintele Colegiului Medicilor din România. ”

Știre inițială

FINAL TRAGIC! Medicul Nicușor Brănescu a murit!

Final tragic după incidentul de ieri, în care renumitul medic argeșean, Nicușor Brănescu, care activa la Maternitatea Polizu, s-a împușcat în cap cu un pistol cu bile de cauciuc.

Acesta a murit în cursul dimineţii de vineri.

Medicul Nicuşor Brănescu, ginecolog la Maternitatea Polizu, fratele cunoscutului om de afaceri John Brănescu, a murit în această dimineaţă de vineri, 12 mai, la Spitalul Universitar.

Bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, după ce a recurs la gestul extrem de a se împuşcat cu o armă de tip airsoft, cu bile de cauciuc.

Citiți, mai multe, despre eveniment, aici

Dramă în familia Brănescu! Doctorul Nicușor Brănescu a încercat sa se sinucidă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole