Dramă într-o familie! Și-a înjunghiat soţia și a încercat să se sinucidă!

de | 23.11.2022 20:36 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment de-a dreptul tulburător a avut loc în cursul zilei de astăzi, miercuri, 23 noiembrie, în localitatea Stănişeşti, acolo unde un bărbat în vârstă de 38 ani şi-a înjunghiat soţia în gât, iar mai apoi, a încercat să se sinucidă, potrivit Digi24.

Conform subcomisarului Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, sesizarea a fost făcută de către un vecin al celor doi soți, care i-ar fi găsitîn locuinţă.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, un bărbat în vârstă de 38 de ani, pe fondul unui conflict spontan, ar fi provocat leziuni soţiei sale, în vârstă de 30 de ani, în zona gâtului, cu un cuţit, ulterior încercând să se sinucidă”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, conform sursei citate.

Ambii soți au fost transportaţi la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Se desfăşoară cercetări pentru a stabili cum s-a produs agresiunea.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Groaznic! Biciclist mort într-un accident rutier!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole