A intrat cu BMW-ul în stâlp! Un tânăr de 18 ani și o minoră de 17 ani, încarcerați!

de | 23.11.2022 21:36 | Știri, Eveniment, Național

Un accident rutier grav a avut loc în această seară de miercuri, 23 noiembrie, în Giurgiu, acolo unde un BMW condus de către un tânăr de 18 ani a scăpat de sub control și a intrat violent într-un stâlp de curent, potrivit romania24. Atât șoferul, cât și minoră de 17 ani au fost încarcerați.

În evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, iar impactul a fost atât de puternic încât stâlpul de curent s-a rupt.

Ambele victime au nevoie de îngrijiri medicale. Aceștia au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, la locul accidentului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

Polițiștii continuă efectuarea cercetărilor pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Groaznic! Biciclist mort într-un accident rutier!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: