Noi modificări majore la Facebook și Instagram!

de | 23.11.2022 22:42 | Știri, Lifestyle, Național

Meta a făcut un anunț potrivit căruia astăzi au apărut noi setări de confidențialitate de la Facebook și Instagram, conform antena3.ro.

Aceste schimbări au drept scop protejarea mai bună a datelori utilizatorilor minori. Astfel, Meta ajustează setările implicite de confidențialitate de pe rețelele de socializare Instagram și Facebook pentru a limita contactele adulților suspecți.

De acum, conturile adolescenților vor avea în mod automat protecții de confidențialitate mai stricte când aceștia se vor loga.

Pentru cei ce au creat conturile înaintea actualizării de astăzi, nu există o obligație.

Meta continuă să spună că lucrează la noi modalități de a opri conturile blocate și raportate să contacteze utilizatorii minori.

Mai mult de atât, atât pe Messenger, cât și pe Instagram, va fi disponibilă o nouă notificare care îi va încuraja pe adolescenți să folosească instrumentele de siguranță în momente incomfortabile.

O notificare îi va întreba pe utilizatori dacă îl cunosc pe cel care tocmai le-a trimis un mesaj. Dacă se alege Nu, ambele aplicații vor aduce o serie de acțiuni pe care le pot întreprinde, cum ar fi blocarea contului sau raportarea acestuia”, scrie sursa citată.

 

 

Foto descriptiv. Foto Cinco Dias El Pais

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A intrat cu BMW-ul în stâlp! Un tânăr de 18 ani și o minoră de 17 ani, încarcerați!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole