anchetaonline.ro

Șocant! Femeie găsită moartă într-o cameră de hotel

de | 24.11.2022 08:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Descoperire macabră, miercuri, în baia unei camere de hotel! O femeie, în vârstă de 70 de ani, a fost găsită moartă în camera pe care o închiriase în urmă cu două zile.

Evenimentul a avut loc într-un hotel din orașul Târgoviște, Dâmbovița.

Femeia, din localitatea Bezdead, a închiriat camera single, la începutul acestei săptămâni, iar miercuri ar fi trebuit să o elibereze. Însă, în jurul prânzului, o cameristă a venit la ușa bătrânei pentru a o întreba dacă este totul în regulă, având în vedere că nu anunțase dacă vrea să prelungească șederea. Angajata și-a dat seama că din interior se auzea apă curgând la baie și pentru că femeia nu răspundea la ușă, a chemat un coleg pentru a o ajuta să deschidă ușa. Cei doi au descoperit cadavrul femeii în baia respectivă.

Reprezentanții hotelului au sunat la 112, dar echipajul medical nu au putut face altceva decât să constate decesul.

Potrivit anchetatorilor, din primele date, reiese că femeia s-ar fi sinucis. Trupul neînsuflețit a ajuns la serviciul de medicină legală, iar acolo se va face necropsia pentru a se stabili în ce circumstanțe s-a produs decesul.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Brașovean arestat în Argeș! A incendiat mașina unei femei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: