anchetaonline.ro

Brașovean arestat în Argeș! A incendiat mașina unei femei

de | 23.11.2022 14:26 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un brașovean, în vârstă de 33 de ani, din comuna Feldioara, județul Brașov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit unei hotărâri a Judecătoriei din Curtea de Argeș.

Conform cercetărilor, bărbatul a incendiat în noaptea de 7 spre 8 mai 2021, mașina unei femei din Curtea de Argeș.

Ulterior, după ce a fost întocmit dosar penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, bărbatul a fost încarcerat în altă cauză.

În ziua de 22 noiembrie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș l-a prezentat pe bărbat în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Activitățile au beneficiat de sprijinul și colaborarea specialiștilor din cadrul Institutului Național de Criminalistică, al specialiștilor criminaliști din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, precum și de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Pitești și al Unității Teritoriale de Analiza Informațiilor Pitești”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Doi polițiști din Pitești au fost condamnați la închisoare! Luau mită de la șoferi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: