anchetaonline.ro

ULTIMĂ ORĂ! Ce s-a întâmplat cu petrecăreții care au blocat o stradă în centrul Piteștiului

de | 23.11.2022 13:41 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Dosarul celor trei tineri, care au blocat o stradă, în centrul muncipiului Pitești, lăsându-și mașinile în mijlocul drumului și dând o petrecere în toată regula, în noaptea de 28 spre 29 octombrie, a fost trimis în judecată.

Amintim că pe 7 noiembrie, tinerii, de 31, 20 de ani, respectiv 18 ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior a fost dispusă cercetarea acestora sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Petrecăreții s-au dat de gol singuri, deoarece au postat pe rețelele de socializare un filmuleț, în care se putea vedea clar cum și-au lăsat mașinile, blocând circulația. Bărbații au coborât din autoturisme, au dat muzica în blană, iar unii dintre ei au început să danseze.

Acum, aceștia trebuie să răspundă în fața legii pentru „extravaganța” lor.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Petrecăreții care au blocat o stradă în Pitești au fost reținuți!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: