Drogurile au mai făcut o victimă! Un tânăr de 30 de ani a murit după un scandal cu Poliţia

de | 30.09.2023 00:32 | Național, Eveniment

Acuzații grave la adresa unor polițiști din București. Ei sunt acuzați că ar fi bătut un tânăr de 30 de ani, care a ajuns în comă la spital din cauza loviturilor.

El a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență din București, unde a suferit mai multe intervenții. Din păcate, după opt zile, tânărul a murit.

Agenții au o altă variantă și spun că, de fapt, tânărul ar fi fost violent cu ei și chiar ar fi încercat să se rănească singur.

Totul s-a petrecut luni dimineață, pe o stradă  din Sectorul 5 al Capitalei.

Tânărul s-ar fi aflat la o petrecere și ieșise afară să fumeze. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum bărbatul merge haotic pe stradă, aproape dezbrăcat.  De asemenea, se vede cum acesta se automutilează şi se loveşte intenţionat de o maşină parcată.

Vezi VIDEO AICI

Un locatar l-a văzut și a sunat imediat la 112. Ulterior, la fața locului s-au deplasat agenţii de la Secția 17.

Tatăl tânărului susține că agenții care au sosit la fața locului au fost violenți cu fiul său și l-ar fi lovit de mai multe ori la cap şi la picioare.

Furie. Furie pentru că cineva îți omoară copilul. Ai speranțe pentru el, faci tot ce poți pentru el. Impui sacrificii tuturor. Vin cinci milițieni violenți și ți-l omoară. Ei nu știu decât să dea. Fiul meu a avut rugămintea către ei și le-a cerut să nu mai dea în el. A spus ”nu da”.”, a declarat Ion Giosu, tatăl tânărului mort pentru observatornews.ro

De cealaltă parte, agenții care au fost chemați în acea dimineață se apară și spun că rănile grave şi le-a provocat singur. Ei spun că era incoerent în vorbire și părea să fie băut sau drogat.

Din primele informații, acesta ar fi consumat cinci tipuri de droguri.

La UPU, în corpul lui s-au identificat cinci tipuri de droguri:
-AMP- amphetamină;
-mAMP – metamphetamină;
-COC- cocaină;
-OPI- opiacee (heroina, opium, etc);
-THC- marijuana (cannabis).”, transmite Catalin Țone, șeful Serviciului Antidrog București,

Potrivit sursei citate, în timpul intervenției, unul dintre polițiști ar fi fost rănit de tânăr.

Procurorii au deschis un dosar penal în acest caz, iar cercetările continuă pentru a se afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

sursă foto observatornews.ro
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole