Drumul spre Transalpina a fost blocat de o bucată de stâncă

de | 14.04.2023 20:30 | Știri, Eveniment, Național

Astăzi, 14 aprilie, în Vinerea Mare, drumurile din toată țara au fost aglomerate. Mulți români au preferat să plece de Paște, fie la părinți, bunici, rude sau la munte.

instituirea unui sistem integrat de monitorizare a traficului rutier pe drumurile publice denumit e sigur pe agenda sedintei de guvern de miercuri 38266100 - Drumul spre Transalpina a fost blocat de o bucată de stâncă

Una dintre cele mai frumoase șosele și zone din România este Transalpina.

Transalpina este de asemenea și cea mai înaltă șosea din țară și trebuie precizat că străbate patru județe: Gorj, Vâlcea, Sibiu și Alba.

excursie-transalpina-1-zi-2020-1601481790-421

Turiștii  care au ales astăzi această destinație s-au trezit cu drumul blocat. Acesta a fost blocat pe o bandă din cauză că pe carosabil căzuse o bucată de stâncă.

Problema a fost rezolvată însă de pompierii salvatori care au intervenit cu promptitudine.

drum stanca transalpina

Reamintim faptul că meteorologii au transmis astăzi o avertizare de cod galben de instabilitate atmosferică, vânt puternic și precipitaţii pentru mai multe zone din țară.

 

Foto: Antena3 CNN

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Transalpina

Ultimele articole