Drumul care va conecta Râmnicu Vâlcea de A1 și de Găneasa (DX12). S-a desemnat câștigătorul licitației

de | 28.03.2023 11:56 | Știri, Economic, Județean, Național, Pitești

S-a desemnat câștigătorul. Iată cine va face studiul de prefezabilitate al drumului care va conecta autostrada A1 de Găneasa (DX12) și Râmnicu Vâlcea. Ofertantul desemnat câștigător este S.C. TQM MANAGEMENT SRL, cu preţul de 1.199.978,55 lei fără T.V.A.

Vești bune de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). A fost desemnat câștigătorul licitației pentru elaborarea studiului de prefezabilitate al legăturii rutiere dintre Găneasa (DX12) – Râmnicu Vâlcea – Tigveni (A1). Urmare a finalizării procesului de evaluare a ofertelor în cadrul procedurii de achiziție publică, în cursul zilei de astăzi, 28.03.2023, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire pentru elaborare studiu de prefezabilitate drum Găneasa (DX12) – Râmnicu Vâlcea – Tigveni(A1). Ofertantul desemnat câștigător în cadrul procedurii de achiziție publică este S.C. TQM MANAGEMENT SRL, cu preţul de 1.199.978,55 lei fără T.V.A.

Durata contractului de proiectare este de 8 luni de la data de începere a contractului. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Vă reamintim că în luna decembrie a anului trecut Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat licitația pentru realizarea studiului de prefezabilitate destinat Drumului Expres Tigveni (conexiune cu A1) – Râmnicu Vâlcea – Drăgășani – Găneasa (conexiune cu DX12). Realizarea unui drum expres care să lege municipiul Râmnicu Vâlcea de Autostrada Pitești – Sibiu, dar și de șoseaua de mare viteză DX 12 Pitești – Craiova a intrat în linie dreaptă.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ultimă oră! Încă un accident feroviar în România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAIR

Ultimele articole