Nu uita! Dumincă e seară dedicată baschetului la Pitești!

de | 08.03.2024 13:45 | Lifestyle, Pitești

Duminică, de la ora 18:00, la Pitești Arena, FC Argeș și Rapid București se întâlnesc într-un derby al etapei cu numărul 23 din Liga Națională Getica 95.

FC Argeș meci Pitești

Alb-violeții, ocupanți ai locului 3 în ierarhie, cu un sezon foarte bun făcut până în acest moment, își întâlnesc chiar urmăritoarea din clasament. O formație a Rapidului ce a jucat în cupele europene, în acest sezon fiind și finalistă a Cupei României.

Vulturii au mare nevoie de susținerea fanilor, pe care îi așteaptă la sală, după o lună de pauză, cu surprize și poftă de spectacol.

Biletele pot fi achiziționate de pe biletesmart.ro/pitesti sau de la Pitești Arena, în ziua meciului, în intervalul 13:00-18:00.

Reamintim faptul că toate doamnele și domnișoarele vor primi bilete gratuite înaintea meciului, la intrarea generală, începând cu ora 15:00.
Fanele noastre ce vor fi însoțite la meci au posibilitatea de a-și alege locul, alături de partener, biletele putând fi procurate de la Casieria Arenei, după programul de mai sus”, anunță organizatorii.
FC Argeș baschet
Hai, FC Argeș!”

 

Foto: Facebook FC Argeș Basketball  

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Simona Halep la întoarcerea în țară: „O să o iau de la zero, pentru că nu mai am niciun punct în clasament”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Argeș Basketball

Ultimele articole