După 34 de ani la Biblioteca Orășenească. Cel mai vechi bibliotecar al Mioveniului s-a pensionat

de | 01.02.2024 19:16 | Mioveni, Lifestyle

Reprezentanții administrației locale au felicitat-o pe cea mai veche bibliotecară din Mioveni. Este vorba de Daniela Calotă. După o lungă carieră dedicată slujirii cărții și literelor, dintre care 34 de ani la Biblioteca Orășenească Mioveni, Daniela Calotă s-a pensionat. Însă a reușit de-a lungul timpului să deschidă apetitul pentru literatură multor tineri.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Daniela Calotă a lucrat 34 de ani la Biblioteca Orășenească Mioveni.

”Doamna Calotă Daniela, cel mai vechi bibliotecar al orașului Mioveni, a pășit pe un nou drum în viață după o lungă și frumoasă carieră dedicată slujirii cărții și literelor, dintre care 34 de ani la Biblioteca Orășenească Mioveni.

Pentru mulți dintre membrii acestei comunități, doamna Calotă a fost mai mult decât un custode al cărților. A fost un ghid al cunoașterii și un prieten în călătoria lor literară. Cu inima deschisă și răbdare infinită, ea a întâmpinat întotdeauna fiecare vizitator cu un zâmbet călduros și îndrumări către lumea minunată a literaturii.

În semn de recunoștință pentru devotamentul său, reprezentanții administrației publice locale au transmis personal aprecierea lor, dar și a întregii comunități. Gestul nu face decât să sublinieze importanța și impactul pe care doamna Calotă Daniela l-a avut în viața orașului Mioveni.

În noul său început ca pensionar, suntem siguri că va găsi bucurie și împlinire în noi aventuri și în continuarea pasiunii sale pentru literatură.

Astfel, îi urăm doamnei Calotă Daniela numai bine în această etapă a vieții sale, mulțumindu-i pentru fiecare pagină frumoasă pe care ne-a ajutat să o întoarcem în călătoria noastră prin universul cărților și al cunoașterii”, a fost mesajul transmis de administrația locală din Mioveni.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Oameni în memoria Argeșului. Despre aventurile lui Dinicu Golescu în Europa

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole