anchetaonline.ro

După accidentul feroviar de la Galați. CFR Călători a retras locomotivele electrice similare

de | 31.03.2023 14:56 | Știri, Administrație, Național

Anunț important de la CFR Călători. Societatea a anunțat că a retras temporar din circulaţie locomotivele electrice dotate cu echipamente tehnice similare cu cele ale locomotivei implicate în accidentul feroviar care a avut loc la Galaţi, potrivit celor de la Agerpes.

Potrivit comunicatului citat: ”Toate locomotivele operaţionale apte să remorce tren de călători şi care aveau aparatură de comandă similară cu a celei implicată în accidentul feroviar de la Galaţi au fost retrase temporar din circulaţie. Ca măsură suplimentară de siguranţă a circulaţiei trenurilor, CFR Călători va proceda, prin intermediul unei entităţi independente abilitate, la expertizarea soluţiei tehnice existentă în dotarea locomotivelor din parcul CFR Călători, similare celei implicate în accidentul feroviar care a avut loc la Galaţi, retrase temporar”. E bine de precizat că, în prezent, nu sunt trenuri anulate generate de această retragere.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

E oficial. Legea privind proiectul Unităților 3 și 4 de la CNE Cernavodă a fost promulgată

Citește articolele pe același subiecte: CFR Călători
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: