După restricțiile împotriva partajării parolelor. Explozie de noi membri pe Netflix

de | 11.06.2023 10:32 | Știri, Lifestyle, Național

În primele zile după intrarea în vigoare a măsurilor împotriva partajării parolelor, pe 23 mai, înscrierile zilnice pe Netflix  au crescut în Statele Unite, au arătat datele firmei de cercetare Antenna, potrivit celor de la Reuters.

Netflix a decis să reglementeze partajarea parolelor contului cu prietenii și familia. Știrea a trimis acțiunile companiei în creștere cu 2,3%, până la 418,92 USD în tranzacționare timpurie. Potrivit sursei citate, Netflix estimase că peste 100 de milioane de gospodării şi-au furnizat parolele de conectare persoanelor din afara caselor lor. Potrivit Antenna, gigantul de streaming a înregistrat aproape 100.000 de înscrieri zilnice atât pe 26 mai, cât şi pe 27 mai. Pentru o taxă suplimentară de 8 dolari pe lună, în conformitate cu noile reguli, utilizatorii din SUA pot adăuga un membru din afara casei lor. Netflix nu a răspuns imediat la o solicitare de a comententa a Reuters.

Foto descriptiv. Sursă foto: Pixabay.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Zilele porților deschise la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Netflix

Ultimele articole