Echipa de elită pentru Argeș, singura în măsură să asigure dezvoltarea județului, este a PNL!

de | 04.06.2024 10:32 | Din ediția tipărită, Județean, Politic

Argeșul are nevoie de o viziune sănătoasă ca să se dezvolte. Și singura echipă care poate asigura că obiectivul va fi prioritar pe agenda Consiliului Județean, dar și că va fi atins este a Partidului Național Liberal. Radu-Valeriu Perianu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Argeș, împreună cu echipa sa de consilieri reprezintă combinația optimă de competență și dedicare atât de necesară județului. Sunt pregătiți să implementeze proiecte inovative și să asigure dezvoltarea durabilă a județului. Fiecare este profesionist pe domeniul lor de activitate, dar împreună sunt o forță!

Sursă foto: ediția tipărita

RADU-VALERIU PERIANU, experiență și determinare

51 de ani, piteștean, are 25 de ani de experiență în mediul privat ca avocat.

Prefect al județului Argeș în perioada octombrie 2021- aprilie 2024.

Profesia sa întotdeauna a însemnat să lucreze pentru oameni, să le apere interesele și să-i reprezinte cu succes. Crede cu tărie că Argeșul merită să fie condus cu responsabilitate, echitate și respect.

Sursă foto: ediția tipărita

CREȚU CONSTANTIN- CRISTINEL

54 de ani, profesor, doctor în domeniul educație fizică și sport.

Din anul 2020 este inspector școlar general adjunct la ISJ Argeș. Din 2016, este membru al Comisiei Naționale de Copii și Juniori din cadrul Federației Române Fotbal.

Sursă foto: ediția tipărita

GHINEȚ CRISTINA

50 de ani, avocat în Baroul Argeș, partener al Facultății de Drept din Centrul Universitar Pitești al Universității Politehnica București,  membru și voluntar în proiectul FAST.

Are convingerea că primul pas care trebuie făcut pentru a obține cu adevărat egalitate de gen este legiferarea.

Sursă foto: ediția tipărita

NIȚĂ NICOLAE

56 de ani, profesor de matematică, inițiator și organizator al Concursului Județean de Matematică Raționament „In Memoriam prof. Mariana Mateescu”. În cei 34 de ani de activitate, a pregătit grupele de excelență și performanță ale elevilor olimpici și a participat la elaborarea și implementarea a numeroase proiecte educaționale cu fonduri europene și guvernamentale.

Sursă foto: ediția tipărita

IAGĂR ELENA

48 de ani, doctor în filologie, managerul Școlii Populare de Arte și Meserii din Pitești din 2017. Bilanțul de până acum, sute de evenimente științifice și culturale organizate în țară și în străinătate și inițiatoarea a importante proiecte de revitalizare și punere în valoare a creației populare românești.

Sursă foto: ediția tipărita

TICĂ MANUEL

60 de ani, inginer, șef de Punct de lucru la CNCIR Pitești. Este consilier județean din 2012, semnatar al unor proiecte importante pentru dezvoltarea județului.

Sursă foto: ediția tipărita

BACIU ANCA-ALINA

28 de ani, economist. La alegerile locale 2020 a devenit cel mai tânăr primar din România. Știe că fondurile nerambursabile reprezintă o oportunitate crucială județul Argeș și vrea ca ele să fie valorificate la maximum.

Sursă foto: ediția tipărita

ILIE ION

72 de ani, tehnician. A lucrat 25 de ani la Petrochimie după care a fost administratorul mai multor societăți comerciale private. Din 2016, este consilier la Parlamentul României.

Sursă foto: ediția tipărita

BĂRBULESCU ROXANA

24 de ani, economist. Este manager de dezvoltare în cadrul unei firme de transport din Pitești, unde coordonează și dezvoltă proiecte strategice. Va reprezenta interesele tinerilor din județul Argeș prin promovarea unei administrații eficiente și transparente.

Sursă foto: ediția tipărita

STOIAN MIRCEA

34 de ani, medic. Are doctorat în specializarea radiologie imagistică medicală – boli infecțioase. Este unul dintre primii specialiști care au crezut în proiectul noului spital de la Mioveni.

Sursă foto: ediția tipărita

BĂRBUCEANU MIHAIL-DORIN

67 de ani, profesor de matematică 17 ani, primar al orașului Ștefănești timp de trei mandate, iar din 2020 este consilier județean și președintele Comisiei de Cultură.

Sursă foto: ediția tipărita

BÎRSAN ALEXANDRU

35 de ani, inginer. Activează în domeniul turismului, deține și administrează Spell Hotels Transfăgărășan. Accesarea fondurilor europene este, în opinia sa, singura șansă pentru ca județul să devină un model de dezvoltare durabilă și inovație și să asigure un viitor prosper tuturor locuitorilor.

Sursă foto: ediția tipărita

CONSTANTIN GEORGE-VIOREL

54 de ani, economist. Lucrează de peste 30 de ani în Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și, în toate compartimentele în care a activat, a făcut performanță.

Sursă foto: ediția tipărita

TĂNASE DRAGOȘ-MIHAI

41 de ani, specialist administrație publică. Este antreprenor, are peste 12 ani de experiență în comerț internațional, având ca parteneri companii din domeniul biocombustibililor și energiei verzi. Este membru fondator al Asociației EVVA și derulează numeroase activități educaționale și programe pentru liceeni.

Sursă foto: ediția tipărita

TĂNĂSESCU EDUARD-MIHAIL

52 de ani, economist. Are peste 25 de ani de experiență în vânzări, comerț și management, iar o perioadă a fost city manager al municipiului Râmnicu Vâlcea. A coordonat investițiile cu finanțare externă din Programul Operațional Regional, printre care s-au numărat și două poduri rutiere peste râul Olănești.

Sursă foto: ediția tipărita

PULPEA TOMIȚĂ- BOGDAN

53 de ani, profesor informatician. Din 2020 este voluntar în inițiativa educațională Salvați Copiii „Ora de net”. Este convins că modelul administrațiilor locale liberale este cel mai dinamic și viabil model administrativ, economic și social din România.

Sursă foto: ediția tipărita

NAE EUGEN

47 de ani, jurist. Din 2008, este consilier în Parlamentul României, la Senat. A fost ales de două ori consilier local al comunei Stâlpeni și de două ori consilier județean.

Sursă foto: ediția tipărita

NĂVLIGU RAUL- GABRIEL

27 de ani, specialist științe politice. Este președintele Organizației de Tineret PNL Pitești. În 2016, a coordonat Departamentul de Reacție Rapidă al echipei de campanie PNL Argeș pentru alegerile parlamentare.

Sursă foto: ediția tipărita

VRÂNCEANU MIHAI

63 de ani, inginer.

Și-a desfășurat întreaga carieră în zona auto. În 30 de ani de activitate în cadrul RAR Argeș, se află acum pentru a doua oară în postura de manager. Este un profesionist și, întotdeauna, pentru domnia-sa, a contat să se vadă rezultatele muncii pe care o depune.

Sursă foto: ediția tipărita

DOBRIȘAN DANIEL-CONSTANTIN

23 de ani, student la Facultatea de Management din cadrul Universității „Constantin Brâncoveanu” din Pitești, președinte și fondator al Asociației Nonprofit „Stâlpeni, comuna noastră!”. Recent, a fost votat președinte al Clubului Studenților Liberali Argeș.

Sursă foto: ediția tipărita

GHEORGHE TRAIAN

24 de ani, student în anul V la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București. În prezent, este secretar general  TNL Argeș și se ocupă de departamentul online al filialei.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Ziarul Ancheta.

Sursă foto: ediția tipărită.

Ciotiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Candidatul PNL la Călinești, Ionuț Gheorghe: Mă bucur că Dorin Voicu luptă pentru noi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole