Edi Bîla pleacă (iar) din Poliția Argeș! Unde se duce șef cunoscutul comisar!

de | 26.06.2022 18:56 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

Vineri, comisarul-șef Edi Bîlă și-a luat (iar) la revedere de la colegii din Poliția Argeș, structură în care a condus până săptămâna trecută Biroul de Investigații Criminale. Cunoscutul polițist argeșean a fost numit șef la IPJ Gorj, funcție pe care a plecat deja să o ia în primire.

Edi Bîlă a mai fost delegat de-a lungul timpului la conducerea diferitelor Inspectoratelor de Poliție din țară, întorcându-se după diferite mandate în alte județe la biroul de bază din cadrul IPJ Argeș, și anume cel de Investigații Criminale.

Polițist cu o experiență considerabilă în spate, domnia sa a fost, probabil, opțiunea cea mai bună pe care Ministerul de Interne a identificat-o pentru a prelua comanda Poliției din Gorj.

Până la numirea lui Eduard Bila, conducerea politiei din Gorj a fost asigurată in regim de interimat de catre adjunctul IPJ, Daniel Fețeanu. Fostul șef plin al poliției din Gorj (Decebal Drăghiea) a fost mutat, anul trecut, în judetul Olt, ca urmare a unor scandaluri.

Deocamdată, nu se știe cine vine în locul lui Edi Bîlă la nivelul conducerii BIC, cu atât mai mult cu cât această numire a fost o surpriză și a luat pe nepusă masă Inspectoratul Județean de Poliție.

Serviciul de Investigații Criminale are în vedere executarea atribuțiilor ce revin Poliției pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor ce sunt comise împotriva vieții, integrității și sănătății persoanelor, dar și a proprietății particulare și publice.

De asemenea, BIC organizează, desfășoară, îndrumă și controlează activitatea de prevenire și combatere a delicvenței juvenile, a prostituției, proxenetismului, dar și a altor fapte penale privitoare la viața sexuală.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fiul comisarului-şef Edi Bîlă – medaliat la Olimpiada Naţională de Matematică

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Edi Bîlă | IPJ Argeș | IPJ Gorj | Politia Arges