Educație rutieră la Grădinița cu Program Prelungit ” Dumbrava Minunată”

de | 15.04.2024 10:23 | Județean, Lifestyle

  • „Educatie rutieră, educație pentru viață”!

Vineri, 12 aprilie, polițiștii locali au desfășurat o activitate de educație rutieră în Pitești, mai exact la Grădinița cu Program Prelungit ” Dumbrava Minunată”, la care au luat parte 120 de preșcolari.

În cadrul întâlnirii, copiii au fost bucuroși și atenți să învețe despre activitățile polițiștilor locali. Totodată, preșcolarii au primit recomandări cu privire la alegerea locului de joacă, dar și cum să se comporte în societate.

De asemenea, „grădinarii” au învățat cum să traverseze corect strada, ce înseamnă semafor sau trecere pentru pietoni, dar și alte lucruri utile pentru vârsta lor.

La final, cei mici au primit și un ” ghid al micului pieton”.

f20562d2 3415 4205 9b5f 28a86fd49b88 - Educație rutieră la Grădinița cu Program Prelungit " Dumbrava Minunată”

Drept recompensă, cei mici au primit de la polițist local un ” ghid al micului pieton”, pe care l-au luat acasă și au promis solemn că vor ține cont de toate recomandările din acesta.

Pe viitor, polițiștii locali din Pitești vor continua acțiunile în unitățile de învățământ din Pitești.”, transmite Poliția Locală Pitești

Foto: Poliția Locală Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu la Păuleasca! O anexă a luat foc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Locală Pitești

Ultimele articole