Educatoarea din Trivale care a agresat trei copii – dată afară! Femeia a fost condamnată la închisoare!

de | 05.02.2024 16:30 | Știri, Eveniment

Update 05.02.2024

Conform noilor informații transmise de Departamentul de Comunicare al Primăriei Pitești, cei trei trei copiii care au fost agresați de către educatoare frecventau Creșa nr. 6 Trivale.

Curtea de Apel a decis ca această să fie condamnată la 2,7 ani cu suspendare și că ”la momentul comunicării oficiale a hotărârii de către Curtea de Apel Pitești către Creșa Pitești, în baza prevederilor legale, se va proceda la încetarea contractului de muncă al educatorului.”

Informații inițiale 01.02.2024

O educatoare de la o creșă din Pitești a fost condamnată penal pentru purtare abuzivă.

Femeia a agresat doi copii pe care îi avea în grijă la grădinița unde profesoa.

Aceasta s-a ales cu o pedeapsă de 2 ani și 7 luni de închisoare, cu suspendare, iar timp de cel puțin 4 ani nu mai are voie să lucreze cu minori, potrivit Antena 3 CNN.

Femeia a fost reclamată de părinții unei fetițe, după ce ar fi rănit copilul.

Aceasta ar fi trântit-o pe fată de oliță, moment în care i-a provocat o vânătaie în zona intimă. Mai mult de atât, potrivit sursei citate, același copil a povestit că femeia ar fi încercat să o strângă de gât. Acesta fapt a fost confirmat și de ceilalți copii, dar și de colegele educatoarei.

Conform instanței, cealaltă victimă a fost un băiețel în vârstă de 3 ani și 3 luni, pe care femeia l-ar fi trântit la podea.

Martorele au spus că educatoarea le-a pus să spele hainele copilului, care erau pătate de sânge.

Foto descriptiv: Shutterstock

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un argeșean s-a ales cu dosar penal, după ce a condus un autovehicul scos din circulație!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Apel Pitești | Pitești | Trivale

Ultimele articole