Călinești: Bărbat prins transportând lemne fără documente de proveniență

de | 05.02.2024 16:00 | Județean, Eveniment

În cursul zilei de ieri, 04 februarie, polițiștii argeșeni au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

În urma acestora, oamenii legii au aplicat nouă sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei, și au confiscat aproximativ 12 metri cubi de material lemnos, pentru care nu a putut fi justificată proveniența legală.

De asemenea, oamenii legii au întocmit și două dosare penale.

Printre cei sancționați se află și un bărbat de 32 de ani, din Călinești, care transporta lemne, cu o autoutilitară, fără să dețină documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

Cu sprijinul unui specialist silvic, oamenii legii au constatat că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 1,3 mc de material lemnos, de esență fag și stejar.

Pentru că nu a putut să dovedească proveniența lemnelor, bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Topoloveni.

foto descriptiv ziarulderoman.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șoferi beți, prinși la volan pe străzile din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești