Șoferi beți prinși la volan pe străzile din Argeș!

de | 05.02.2024 15:07 | Județean, Eveniment

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Astfel, în urma acțiunilor au fost aplicate 465 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 107.000 de lei,. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 30 de permise de conducere și au fost retrase 30 de certificate de înmatriculare.

Conduceau sub influența alcoolului

Printre cei „premiați” de polițiști se află și un bărbat, 61 de ani, din Boteni, care a fost depistat conducând un autoturism pe DN 73D, pe raza localității de
domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În aceeași situație s-a aflat și un bărbat de 35 de ani, care conducea, în noaptea de 03 spre 04 februarie, un autoturism pe DN 67 B, pe raza localității Moșoaia.

Cei doi argeșeni au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care au fost duși la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Prin urmare, ei s-au ales cu dosare penale, iar dreptul de a conduce le-a fost suspendat.

Conducea fără drept și sub influența alcoolului

Conducând sub influența alcoolului a fost surprins și un un bărbat de 40 de ani, din Aninoasa. Mai mult de atât, acesta avea și permisul suspendat.

Bărbatul a fost depistat de polițiști, în cursul zilei de ieri, 04 februarie, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73C, pe raza localității Domnești.

Având în vedere că rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost dus la o unitate
medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.”, transmite IPJ Argeș

În urma ispravei sale, bărbatul din Aninoasa s-a ales cu dosar penal.

Foto descriptiv: ordinea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Inconștiență din partea unui tânăr piteștean! Conducea beat un ATV prin Mioveni

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Aninoasa | Boteni

Ultimele articole