Elevii din 29 de judeţe și cei din capitală intră în vacanță înepând de luni

de | 17.02.2023 11:20 | Știri, Cultură, Lifestyle, Național

  • Bucurie mare pentru elevii din România!

 

Elevii și copii de grădiniță din capitală și din alte 29 de județe din țară vor intra în vacanță începând de luni 20 februarie, timp de o săptămână.

Vacanța aceasta, numită și „vacanța de schi”,  durează o săptămână iar perioada a fost decisă de fiecare Inspectorat Școlar Județean în parte.

 

elevii vacanță

Foto: Antena3

 

Săptămâna următoare, între 20 și 24 februarie, elevii din cele mai multe județe ale țării și anume 29 la număr, împreună cu cei din capitală se vor bucura de vacanță, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Iată care sunt județele în care intră în  vacanță în săptămâna ce urmează:

Alba, Arad, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Bucureşti, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Iași, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea și Vrancea.

Reamintim faptul că elevii din județele:

Argeș Bihor, Bistrița Năsăud, Călăraș,i Cluj, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Teleorman și Prahova. au avut vacanța în această săptămână, în perioada 13-17 februarie iar cei din Ilfov și Suceava au avut vacanță în perioada 6-10 februarie.

 

elevii vacanță

Foto Libertatea.ro

 

De precizat că în structura anului școlar 2022 – 2023, după această vacanță de o săptămână, urmează modulul 4 care va începe lune ape 20 respectiv 27 februarie, în funcție de perioada de vacanță.

Modulul 5 de cursuri va începe la data de 19 aprilie și va dura până pe 16 iunie 2023. După această dată copiii vor intra în vacanța de vară, care va dura până pe 3 septembrie 2023.

 

Foto: Edupedu

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole