Elevii de la Școala ”Nicolae Iorga”, la Primăria Pitești

de | 07.11.2023 11:19 | Lifestyle, Pitești

Primăria Pitești a fost astăzi gazda unui grup de elevi de ciclu primar, în cadrul programului educativ desfășurat de școala lor, prin care copiii învață despre orașul în care locuiesc și studiază.

Însoțiți de către profesorul Iancu Emilia, cei 21 de elevi ai clasei a IV-a A de la Școala Gimnazială nr. 5 ”Nicolae Iorga” din Pitești au vizitat clădirea primăriei și au aflat lucruri noi și interesante atât despre istoricul acesteia, cât și despre activitatea instituției și a angajaților din administrația publică.

Elevii s-au întâlnit cu primarul

Cei mici au fost întâmpinați de către edilul municipiului, Cristian Gentea, au vizitat sala de consiliu a instituției și au primit răspunsuri la întrebări, oferind, la rândul lor, sugestii și idei despre cum își doresc să se dezvolte orașul lor. ”Felicitări cadrelor didactice pentru dedicare și deschidere la metodele neconvenționale de învățare, dar și copiilor, pentru interesul arătat în asimilarea de noi cunoștințe!”, mai transmit cei din adminsitrația locală din Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, șoferi! Traficul din Pitești este monitorizat video

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole