anchetaonline.ro

Elvețiana milionară este iubita șoferului de 28 de ani care a provocat accidentul mortal în care Andrei a fost ucis! Milionara a venit de urgență în România!

de | 06.11.2022 11:00 | Știri, Eveniment, Județean

O cunoscută milionară elvețiană, de 45 de ani, iubita lui Ionuț Alex Enachex, de 28 de ani, șoferul care și-a ucis prietenul de 19 ani în accidentul de la Dobrești, a a venit de urgență în România, după ce a aflat că iubitul ei e moarte. Tragcicul accident a avut loc marți seară.

Iubitul milionarei elvețiană, pe numele ei Anja Graf, se luptă să supraviețuiască după accidentul pe care chiar el l-a produs, pe un drum județean din Argeș. Acesta conducea un bolid Mercedes AMG GT S de 600 de cai putere, când a pierdut controlul mașinii, a rupt un stâlp și s-a izbit violent de un copac, între Dobrești și Topoloveni. În momentul în care au ajuns autoritățile și cadrele medicale mai era doar jumătate de mașină, strivită.

În tragicul accident, prietenul șoferului, Andrei, în vârstă de 19 ani, a murit pe loc, iar Alex a suferit răni grave și a doua zi după accident a fost transferat într-un spital din București, unde medicii luptă să-i slaveze viața.

În ultimele ore mi-am dat seama cât de mult înseamnă el pentru mine”, scrie Blick.

Eram în St. Moritz când a avut loc accidentul. M-a sunat fratele lui Alex”, a declarat Anja Graf ziarului elvețian.

Alex a fost operat în această dimineață și acum se trezește”. Acum este stabil, potrivit medicilor.

Conform libertatea.ro, în vară, Alex și Anja Graf s-au despărțit temporar. Dar ei erau legați de afaceri pe care le derulau împreună.

Dar un moment ca acesta ar putea aduce oamenii din nou împreună”, spune ea. „În ultimele ore mi-am dat seama cât de mult înseamnă el pentru mine. El este încă unul dintre cei mai importanți oameni pentru mine. Despărțirea a venit de la mine, dar vreau să încerc din nou cu el. Pentru că acum îmi dau seama cum ar fi dacă el ar lipsi din viața mea”.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetanline.ro

(VIDEO) Argeș – Un mort și mașina făcută bucăți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: