(VIDEO) Argeș – Un mort și mașina făcută bucăți!

de | 02.11.2022 08:11 | Știri, Eveniment, Importante, Județean, Topoloveni

Un grav accident rutier a avut loc noaptea trecută în judetul Argeș. Un tânăr a murit, iar altul a ajuns in stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau a intrat, rând pe rând, in stâlpi și copaci, și s-a dezintegrat. Tânărul care a murit voia sa fie politist, la fel ca tatal si fratele sau.
Beta
accident - (VIDEO) Argeș - Un mort și mașina făcută bucăți!
Accidentul a avut loc in comuna Dobrești, pe un drum care leagă județele Argeș și Dâmbovița. Localnicii spun că s-a auzit un zgomot atât de tare încât au ieșit din case să vadă ce s-a întâmplat. Ceea ce inițial era o mașină puternică, de lux, a ajuns o epavă: capota, roțile, aripile, cutia de viteze, farurile, toate erau împrăștiate pe mai bine de 100 de metri.

Și polițiștilor le-a fost greu să găsească bucățile rupte din mașină pe o distanță atât de mare.

Oamenii au sunat la 112, iar locul accidentului au fost trimise descarcerarea, mai multe echipaje de la ambulanță și de la SMURD, inclusiv unul de terapie intensivă mobilă. În autoturism se aflau doi băieți, șoferul, de 28 de ani și altul de 18 ani, pasager. Pentru amândoi a fost nevoie de descarcerare.

Într-un final s-a stabilit și dinamica accidentului: șoferul mergea cu viteză exagerată și a iesit în decor, a retezat în două un stâlp de electricitate, a trecut prin alți copaci și s-a urcat lateral pe un alt stâlp. Tânărul de 18 ani era în stop cardiorespirator și după manevrelele de resuscitare care nu au dat rezultat a fost declarat decesul; șoferul care conducea masina cu numere străine a fost dus de urgență cu politraumatisme la spitalul din Pitești.

image00009 e1667371340538 - (VIDEO) Argeș - Un mort și mașina făcută bucăți!
Tânărul care a murit făcea demersuri să devină polițist. Tatăl lui a lucrat la poliția autostrăzi, iar fratele este si el politist acolo, la Dobrești.

image00016 - (VIDEO) Argeș - Un mort și mașina făcută bucăți!

Foarte multă lume din sat s-a strâns ca să fie alături de familia disperată. Din cauza accidentului s-au format coloane de mașini pe kilometri întregi în ambele sensuri.

Mesajele de adio nu au încetat să apară pe profilul său de Facebook, unde cei apropiați tânărului decedat și-au luat rămas bun alături de câteva poze cu el:

Ai plecat prea de vreme prieten drag , drum lin spre ceruri , condoleanțe familiei 🥺

Condoleanțe fratele meu , ai fost si vei rămâne un prieten bun .. nu te vom uita niciodata .. aveai un vis de îndeplinit .. ne ai promis ca vei ajunge cel mai bun , aveai toată viata înainte .. aveai decat 18 ani .. puteai sa ti faci familia mândra .. Dumnezeu sa te aibe in pace , suflet bun! 😓😓😓😓

Dumnezeu sa te odihneasca in pace Andrei Canangiu 😭😭Multa putere familiei sa treaca peste acest eveniment neplacut😭

Dumnezeu să te odihnească, ai fost un baiat minunat! Putere familiei, sincere condoleanțe!😖😭

Dumnezeu să te ierte coleg drag🥲🥲💔

baiat accident - (VIDEO) Argeș - Un mort și mașina făcută bucăți!

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

El e tânărul de 19 ani mort în accidentul rutier din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: