Este alertă în București, după ce un bărbat a evadat din închisoare!

de | 19.05.2023 13:19 | Știri

Este alertă în București, după ce Moloșag Cristian, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 1 an, 3 luni de închisoare pentru trafic de droguri, clasificat în regim deschis, fără supraveghere, a evadat în această dimineață.

Bărbatul era deținut în Penitenciarul Rahova. Acesta se afla la lucru, la o firmă din București, în momentul în care a plecat fără aprobare.

Bărbatul este căutat acum în București și Călărași.

În cauză, au fost dispuse blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Poliția Locală Sector 5 București, Poliția Locală Sector 6 București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, potrivit comunicatului, conform Digi24.

Bărbatul are înălțimea de 1,84 m, statură atletică, ochi albaștri, sprâncene arcuite, față ovală, ten deschis, păr blond, multiple tatuaje, iar la momentul părăsirii penitenciarului purta tricou alb cu dungi roșii inscripționat cu sigla clubului Dinamo București, pantaloni de trening închiși la culoare și șapcă neagră. Cei care au informații despre Moloșag sunt rugați să sune la 112 sau la Penitenciarul București-Rahova, la numerele 021.420.08.10 sau 021 420.24.28, conform sursei citate.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cadavrul unui bărbat lovit într-un accident rutier a stat 12 ore pe marginea drumului până să fie observat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: