ESTERA STĂMOIU, președinte OAMGMAMR filiala Argeș: ”Întâmpinăm anul 2024 cu speranța și încrederea că putem merge înainte, cu spiritul neobosit de a ne depăși pe noi înșine”

de | 31.12.2023 13:45 | Anunțuri, Lifestyle

La finalul anului îndrept un gând de recunoștință și recunoaștere către toți asistenții medicali argeșeni, pentru angajamentul și dăruirea manifestate zilnic în activitatea de îngrijire  a populației argeșene. Suntem mândri de cine suntem și ceea ce reprezentăm,  o comunitate valoroasă, parte din armata de sănătate a lumii, care prin tot ceea ce facem, ne aducem incontestabil aportul pentru  ca Argeșul să fie mai sănătos. Asistenții medicali au arătat și în anul 2023 că sunt la înălțimea tuturor provocărilor care-i privesc. Unitatea noastră a fost și rămâne fundația pe care ne construim profesia și  statutul de asistent medical respectat.

 

Avem multe motive de satisfacție și împlinire. Și în anul 2023 profesia noastră și -a continuat transformarea. Putem privi cu mândrie retrospectiv, bucurându-ne de progresele făcute, netemându-ne de viitor, ci dimpotrivă, cu speranță și optimism să ne proiectăm viitorul, convinși fiind că viitorul depinde de noi și de capacitatea noastră de a-l înfăptui. Marile victorii sunt efectul perseverenței, iar năzuințele noastre  sunt susținute de voința noastră și se concretizează pas cu pas, datorită viziunii noastre.

 

Ele sunt rezultatul unor eforturi de echipă, constante, de fiecare zi, în care se regăsesc principiile și valorile noastre: profesionalism, devotament, altruism, solidaritate, responsabilitate, implicare. Ne-am concentrat pe direcțiile strategice de acțiune, respectiv educația, reglementarea profesiei, având principal scop profesionalizarea continuă a îngrijirii și consolidarea independenței profesionale.

 

Mulțumesc tuturor instituțiilor partenere  care ne-au fost alături în anul 2023 și au fost parte a realizărilor noastre. Împreună am reușit să ne respectăm angajamentul pentru sănătatea argeșenilor. Avem nevoie să continuăm să ne sprijinim reciproc și, împreună, să construim un meritat viitor mai bun pentru noi  toți.

 

Deopotrivă, mulțumesc medicilor, întregului personal din sănătate, care, împreună cu asistenții medicali, conferă caracterul profund uman și empatic al  serviciilor medicale. Nu în ultimul rând, mulțumesc argeșenilor pentru aprecierea acordată personalului medical, recunoștința lor reprezentând motivația de a continua tratarea pacienților cu aceeași implicare, devotament și răbdare.

 

Îmi exprim așadar, pentru anul 2024, speranța și încrederea că putem merge înainte, dedicându-ne toată energia, experiența și priceperea deservirii sănătății,  cu spiritul neostenit de a ne depăși pe noi înșine. Reînnoiesc totodată cele mai alese urări de sănătate, prosperitate, împlinire și tihnă sufletească!

 

LA MULȚI ANI!”

Estera Stămoiu - ordinul asistentilor

Cu prețuire,

Estera Stămoiu,

Președinte OAMGMAMR filiala Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Estera Stămoiu