EUROPEAN POLICE & FIRE GAMES. Polițistul piteștean Mihai Buidan, vicecampion european

de | 01.10.2023 20:53 | Pitești, Lifestyle

Încă două medalii în palmaresul piteșteanului Mihai Buidan. Polițistul piteștean de penitenciare Mihai Buidan participă în această perioadă la EUROPEAN POLICE & FIRE GAMES, competiție ce se desfășoară în Spania. Astăzi, Mihai Buidan a mai câștigat două medalii, una de argint la Gi și de bronz la NoGi.

Sursă foto: Facebook Mihai Buidan. Sursă foto: Facebook Mihai Buidan.

Vă reamintim că la sfârșitul lunii iunie, polițistul argeșean de penitenciare Mihai Buidan a fost premiat de către ministrul Justiției, Alina Gorghiu, și directorul general al ANP, Dan Halchin, pentru exemplul personal și pentru performanțele sportive de excepție, care au promovat imaginea sistemului penitenciar la nivel internațional. În luna mai a acestui an, a obținut titlul de campion european la Brazilian Jiu. În anul 2022, acesta a participat la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, în Olanda, unde a reușit performanța de a ieși dublu campion mondial la probele de Brazilian Jiu Jitsu.

Sursă foto: Facebook Mihai Buidan. Sursă foto: Facebook Mihai Buidan.

”Astăzi am luptat pentru România!”

EUROPEAN POLICE & FIRE GAMES, Spania, Torrevieja 2023

•Vicecampion European astăzi la Gi

•Medaliat Bronz la NoGi

Astăzi am luptat pentru România!

Mulțumesc profesorului Elvis Zinculescu care a stat în colțul meu, mulțumesc soției și prietenilor care mi-au fost alături, Draguț Felix și Magda! Mulțumesc profesorului Cătălin Vlad si prietenului meu Mădălin Dănălache pentru pregătire! Mulțumesc întregii echipe MatSide, copiilor mei și partenerilor de antrenament! Mulțumesc oamenilor care sunt alături de mine – MEGA VISION WORK; ADIZOL SERVICII INDUSTRIALE; CPWG ECO RECYCLING SRL; LEXFORD CASTEL INTERNATIONAL SCHOOL; SNPP MIOVENI; SARA FARM; BEST IMAGE 2003”, a scris Mihai Buidan pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Mihai Buidan.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Medic nutriționist: ”Dacă ar fi să alegem răul cel mai mic, e mai bine să fii sedentar decât supraponderal”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihai Buidan