Eveniment nefast pentru primarul din Poiana Lacului! Accident din cauza unui câine scăpat din curte

de | 07.08.2022 23:03 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

Eveniment nefast pentru primarul comunei Poiana Lacului. Ion Dumitrache a fost implicat într-un accident rutier, în cursul zilei de sâmbătă, în localitatea pe care o conduce. La volan se afla chiar edilul comunei.

Contactat de redactorii Anchetaonline.ro, primarul Ion Dumitrache a spus că incidentul s-a produs după ce un câine, scăpat dintr-o curte, i-a ieșit în față și a încercat să îl evite. În acel moment, primarul Ion Dumitrache a tras dreapta de volan, ajungând cu autoturismul în afara părții carosabile.

Evenimentul care putea avea urmări grave, s-a finalizat doar cu pagube materiale, fiind lovită partea dreaptă a mașinii. Din fericire, nu au existat persoane rănite, iar pagubele sunt minore.

Potrivit primarului, după producerea accidentului, în zona respectivă au ajuns polițiștii pentru a cerceta împrejurările în care a avut loc evenimentul.

De asemenea, oamenii legii l-au verificat pe Ion Dumitrache cu aparatul etilotest, iar în urma testării, s-a constatat că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Foto credit Financiarpress.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu 5 victime pe DN 73, printre care doi copii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Dumitrache | Poiana Lacului