anchetaonline.ro

Accident cu 5 victime pe DN 73, printre care doi copii

de | 07.08.2022 14:35 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

INFORMAȚII NOI

Cinci persoane au fost rănite, în urma accidentului de pe DN 73, Micești, printre care doi copii, în vârstă de 7, respectiv 11 ani. Aceștia au suferit traumatisme cranio faciale.

Un bărbat de 64 de ani a fost și el rănit, având leziuni la mâini, iar o femeie de 60 de ani are un traumatism cranio-facial.

De asemenea, paramedicii SMURD au acordat primul ajutor și au transportat la spital un bărbat de 38 de ani, care a suferit un traumatism cranio facial și acuză dureri la nivelul capului și la șoldul stâng.

Toți cei cinci răniți au fost asistați și transportați la spital. Potrivit reprezentanților ISU Argeș, victimele sunt conștiente și cooperante.

În zonă se află pompierii, care asigură măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, la fața locului au intervenit două echipaje SAJ.

masina stalp - Accident cu 5 victime pe DN 73, printre care doi copii

Foto IPJ Argeș

Potrivit cercetărilor efectuate de către polițiștii Serviciului Rutier Argeș, șoferul autoturismului, bărbatul de 64 de ani, în timp ce se deplasa din direcția Câmpulung spre Pitești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. În acel moment, conducătorul auto a părăsit partea carosabilă și a ajuns în stâlpul de electricitate.

Acesta a fost verificat cu aparatul etilotest, reieșind că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca cercetările să stabilească în mod exact în ce împrejurări a avut loc evenimentul rutier.

Știre inițială

Un accident de circulație s-a produs, duminică, pe DN73, în comuna Micești, unde un autoturism a intrat într-un stâlp.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al SAJ.

Momentan, nu se știe dacă sunt victime în urma evenimentului rutier.

Foto ISU Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | ISU | ISU Argeș | SMURD