Încă un accident în Pitești! 3 mașini sunt implicate

de | 07.08.2022 14:44 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Încă un accident rutier a avut loc, duminică, pe strada Frații Golești, din Pitești. Conform primelor date, se pare că sunt implicate trei autoturisme.

În zonă au ajuns pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Din fericire, nu vorbim despre un accident grav, echipajul SMURD intervenind pentru a acorda îngrijiri medicale unei singure persoane, care a suferit un atac de panică. Aceasta nu a avut nevoie să fie transportată la spital.

Amintim că un alt accident s-a produs, înainte cu câteva minute, pe DN 73, în Micești, acolo unde un autoturism a intrat într-un stâlp. De această dată, vorbim de un accident cu 5 răniți, printre care doi copii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ACUM: A intrat cu autoturismul într-un stâlp!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Pitești | SMURD