INEDIT! 78.000 de dolari pentru angajarea unei persoane care să deguste bomboane

de | 07.08.2022 16:12 | Știri, După subiect, Lifestyle

O companie din Canada angajează „șef al bomboanelor”, post pentru care se oferă un salariu de 78.000 de dolari pe an, dar și o asigurare pentru servicii stomatologice.

Firma se numește Candy Funhouse și se ocupă cu comercializarea de produse de cofetărie, printre care și batoane de ciocolată și bomboane gumate.

Pentru acest post pot candida inclusiv copiii cu vârste de peste 5 ani, cu acordul părinților.

Tot ce trebuie să facă cel care vor să obțină postul, este să guste diferite produse ale companiei, să participe la întâlniri, iar totul va fi făcut de la domiciliu, potrivit CNN.

Potrivit directorului companiei, mii de candidați au aplicat deja pentru slujbă și a fost surprins să constate printre videoclipurile trimise, că unele dintre acestea sunt ale unor familii care s-au oferit să deguste dulciurile împreună.

Gândiți-vă la cele mai bune amintiri pe care le aveți cu bomboanele și apoi gândiți-vă că veți avea parte de asta în fiecare zi la muncă”, a spus Jamal Hejazi, directorul companiei de dulciuri.

Cum a luat naștere Candy Funhouse

Patru frați au pus bazele companiei Candy Funhouse, fiind inspirați de părinții lor, care dețineau un magazin de gogoși în apropiere de Toronto. Ei vor să se diferențieze de alte companii, prin faptul că nu vor impune comenzi minime: „Vom vinde chiar și o acadea”, susțin aceștia.

În timpul pandemiei, vânzările companiei au înregistrat o creștere semnificativă, fiind „puțin sub 15 milioane de dolari”, potrivit directorului.

Foto Libertatea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Evadează la Techirghiol! Cure de sănătate și cazare ultra modernă la Vila Amiral!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Canada

Ultimele articole