Evadează la Techirghiol! Cure de sănătate și cazare ultra modernă la Vila Amiral!

de | 07.08.2022 12:45 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

În august încă adie aerul de vacanță, iar Techirghiol este o destinație de luat în calcul, deoarece vă poate oferi atât relaxare, cât și un plus de sănătate.

Când spui Techirghiol te gândești instantaneu la băile cu nămol, o terapie simplă, dar cu numeroase beneficii pentru corp, practicată încă din Egiptul antic. De sute de ani, acest ”aur negru” din lacul Techirghiol oferă alinare celor care îl utilizează, ameliorând și tratând durerile reumatice și afecțiunile dermatologice.

Lacul Techirghiol, un fost golf maritim, este cel mai întins lac salin din România (7.500 m lungime), cu o concentrație de aproximativ 80g săruri minerale la litru.

În apele sale conviețuiește crustaceul Artemia salină și alga Cladophora cristalină, acestea fiind generatoarele componenților minerali activi din nămolul sapropelic tămăduitor. Și apa lacului este benefică pentru organism prin prisma mineralizării acesteia, fiind recomandate băile reci sau calde în aceasta.

Vila Amiral, la 200 m de plajă

Pe malul lacului Techirghiol, chiar lângă Sanatoriul Balnear, se află Vila Amiral, care poate fi locul de cazare ideal. La doar 200 de metri de plajă și Băile Reci și cu o vedere superbă către lac, unitatea oferă 12 camere, echipate cu toate cele necesare pentru a vă oferi tot confortul: frigider mare, aer condiționat, smart TV, internet wireless.

vila amiral camere - Evadează la Techirghiol! Cure de sănătate și cazare ultra modernă la Vila Amiral!

De asemenea, fiecare cameră are propria sa baie, astfel încât toți oaspeții vor avea parte de intimitate și liniște.

vila amiral 4 - Evadează la Techirghiol! Cure de sănătate și cazare ultra modernă la Vila Amiral!

Iar pentru ca în fiecare noapte să aveți parte de un somn odihnitor, paturile au saltea relaxantă cu memory foam, astfel încât dimineața să fiți în formă maximă pentru o nouă zi de plajă, distracție și terapie binefăcătoare.

vila amiral 2 - Evadează la Techirghiol! Cure de sănătate și cazare ultra modernă la Vila Amiral!

Pentru a vă face o idee completă despre ce vă oferă unitatea de cazare puteți accesa site-ul www.vilaamiral.ro
Tel. 0 755 030 141
contact@vilaamiral.ro
Techirghol, Str. Anton Pann, Nr. 10

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A apărut o nouă plajă în România! Este situată la 3 ore de Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lacul Techirghiol | Techirghiol | Vila Amiral