Carambol pe Autostrada Soarelui! Trafic îngreunat

de | 07.08.2022 16:47 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Traficul rutier este îngreunat la această oră, pe A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către Capitală, după ce a avut loc un accident rutier în localitatea Nicolae Bălcescu, județul Călărași, la km 57.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, au fost implicate trei autoturisme. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Mașinile au fost scoase pe banda de urgență, însă traficul se desfășoară îngreunat, u viteză redusă, pe ambele benzi, pe o distanță de 3 kilometri.

Un carambol a avut loc tot pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 162, în apropierea localității Cernavodă, județul Constanța, sensul spre București. Cinci mașini sunt implicate în acest incident rutier.

Recomandăm șoferilor atenţie în efectuarea manevrelor, schimbarea benzii doar după semnalizarea intenţiei, rularea cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi foarte importantă pentru arterele de viteză este mărirea distanţei de siguranţă între vehicule”, transmit polițiștii.

Foto Observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu 5 victime pe DN 73, printre care doi copii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: