Eveniment șocant la patinoar! Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat!

de | 03.12.2023 10:33 | Știri, Eveniment

Un eveniment șocant s-a petrecut sâmbătă seară, în zona unui patinoar amenajat la un centru comercial din sudul municipiului Ploieşti.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost înjunghiat la fața locului, iar agresorul este în căutare căutat de poliţişti.

Din primele verificări, a reieşit faptul că între tânărul de 20 de ani şi o persoană necunoscută ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia, tânărul ar fi fost înjunghiat în zona abdominală, ulterior bănuitul plecând de la faţa locului”, anunță Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Conform Digi24, bărbatul s-a ales, în urma atacului, cu trei plăgi înjunghiate. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

La acest moment, cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru identificarea, depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoana bănuită de comiterea faptei, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, anunță IJP.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi minori din Galați sunt autorii a 11 mașini vandalizate! Poliția îi caută!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: