anchetaonline.ro

Eveniment șocant! Un copac a căzut peste un bărbat!

de | 24.11.2022 19:56 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment nefericit a avut loc în această seară de joi, 24 noiembrie 2022, în pe o stradă din București, acolo unde un copac a căzut, din senin, peste un bărbat de aproximativ 45 de ani.

Incidentul a avut loc chiar în fața sediului Inspectoratului General al Jandarmeriei Române din București, potrivit romania24.

Pentru acordarea primului ajutor, la fața locului a intervenit de urgență, jandarmul care se afla în postul de pază și un echipaj medical din incinta Jandarmeriei Române.

De asemenea, ulterior a intervenit un echipaj SMURD și au fost trimise efective suplimentare de jandarmi pentru asigurarea perimetrului.

La ora 17:30 persoana accidentată fusese scoasă de sub copac, fiind preluată de un echipaj SMURD. S-a acționat pentru îndepărtarea copacului de pe carosabil si reluarea traficului rutier. La ora 18:50 traficul rutier a fost reluat. Vom rămâne în zonă pentru a ne asigura că au fost luate toate măsurile necesare pentru siguranța cetățenilor și a participanților la trafic”, au mai precizat reprezentanții Jandarmeriei Române, conform Digi24.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incredibil! Cu ce a fost prins un piteștean de 21 de ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: