Incredibil! Cu ce a fost prins un piteștean de 21 de ani

de | 24.11.2022 19:07 | Știri, Eveniment, Pitești

Un tânăr de 21 de ani din Pitești a fost sancționat contravențional pentru încălcarea legislației privind transportul alternativ de persoane.

Astfel, conform IPJ Argeș, în cursul zilei de ieri, miercuri, 23 noiembrie, în urma unor verificări efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Pitești au constatat, un piteștean de 21 de ani, a fost depistat efectuând transport alternativ de persoane cu autoturismul, în altă localitate decât cea de autorizare.

Ca urmare a abaterii constatate, tânărul a primit o amendă în valoare de 2.000 de lei, conform OUG 49/2019 privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și conducător auto, totodată fiind aplicată măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare, în vederea suspendării dreptului de a utiliza vehiculul pentru o perioadă de 6 luni.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

4 argeșeni reținuți, după 22 de percheiții domiciliare! Au fost decoperiți 10.000 de litri de alcool

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole