anchetaonline.ro

GPS-ul vine cu cel mai important upgrade!

de | 24.11.2022 17:49 | Știri, Lifestyle, Național

GPS-ul, care a devenit o necesitate de o perioadă de timp, primește acum cel mai important upgrade. Deși cei care au folosit până acum GPS-ul știu prea bine că nu este tocmai exact, de acum lucrurile se vor schimba. Noul SuperGPS creat de cercetătorii olandezi nu va mai avea astfel de probleme, și va fi disponibil pentru toată lumea, potrivit impact.ro.

Se știe deja că cel mai des întâlnite astfel de rateuri se regăsesc în mediul urban, tocmai din acest motiv, va avea loc înlocuirea sistemul clasic cu unul mult mai precis.

Această nouă abordare se ghidează după rețele similare cu rețelele celulare, dar transmiterea datelor nu se va face către telefon, ci rețeaua primește locația precisă de la el.

Ne-am dat seama că rețeaua de telecomunicații ar putea fi transformată într-un sistem alternativ de poziționare foarte precis, independent de GPS, a precizat fizicianul Jeroen Koelemeij de la Vrije Universiteit Amsterdam din Olanda.

Foto descriptiv. Sursa Foto Google Play

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

4 argeșeni reținuți, după 22 de percheiții domiciliare! Au fost decoperiți 10.000 de litri de alcool

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: