Noi evenimente anunțate de Centrul Cultural Pitești în perioada 13-17 februarie

de | 12.02.2023 14:03 | Cultură, Județean, Lifestyle, Pitești, Știri

Reprezentanții Centrului Cultural Pitești organizează, în perioada 13 februarie – 17 februarie 2023, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personal.

Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro).

De precizat faptul că la aceste evenimente publicul are acces în limita locurilor disponibile.

LUNI

✔️ Mozaic cultural coordonat de istoricul Ionel Claudiu Dumitrescu, luni, 13 februarie, de la ora 10:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Cenaclul „Armonii Argeșene”, luni, 13 februarie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Dezbaterea cu tema „Terapie prin culoare”, luni, 13 februarie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MARȚI
✔️ Recital de folclor în cadrul proiectului „De la Vâlcea la Pitești”, marți, 14 februarie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Dezbaterea cu tema „Privește dinăuntru – în afară! Despre etică și moralitate în viața de zi de zi!”, marți, 14 februarie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MIERCURI
✔️ Prelegerea cu tema „Aurel Baranga”, miercuri, 15 februarie, de la ora 14:00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
✔️ Dezbaterea cu tema „Morală, armonie si vindecare prin Qigong”, miercuri, 15 februarie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
JOI
✔️ Prelegerea cu tema „Alchimistul”, în cadrul noului proiect cultural-educativ „Mari Iubiri ale Literaturii Universale”, joi, 16 februarie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Dialogul cu tema „Alături”, în cadrul proiectului „Medalion cultural cu Stelian Necșoi”, joi, 16 februarie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Foto: Facebook Centrul Cultural Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești