Șocant! Româncă din Anglia – ucisă şi incendiată de iubit!

de | 12.02.2023 14:37 | Știri, Eveniment, Național

O româncă în vârstă de 40 de ani, care era stabilită în Anglia, a fost omorâtă şi incendiată de iubitul ei, un bărbat român de 42 de ani. Ucigașul este dat acum în urmărire generală, conform Antena 3 CNN.

Tragicul eveniment a avut loc joi, 9 februarie 2023, în oraşul Stoke-on-Trent din Anglia, oraş situat între Manchester şi Birmingham, în regiunea West Midlands.

Când s-a sesizat incendiul, pompierii au ajuns la fața locului. După ce ai lichidat flăcările aceștia au descoperit trupul fără viaţă al femeii, iar poliţiştii au declarat că este vorba despre o crimă.

Iubitul femeii este principalul suspect deoarece a dispărut. Mai mult de atât, medicii legişti au constatat că românca a fost iniţial ucisă, iar apoi criminalul a dat foc casei pentru a-şi acoperi urmele.

Bărbatul a fost dat în urmărire generală.

 

Sursa foto: Facebook | Staffordshire Police | Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr a incendiat apartamentul în care stătea cu chirie, apoi a fugit în chiloţi la Urgenţe!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole