anchetaonline.ro

Eveniment nou anunțat de Centrul Cultural Pitești!

de | 31.03.2023 19:00 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle, Pitești

Un nou eveniment cultural-educativ și de dezvoltare personală va fi organizat de Centrul Cultural Pitești, în data de 2 aprilie 2023.

Evenimentul poate fi urmărit online, pe pagina oficială de Facebook a instituției dar și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro).

De precizat faptul că la acest gen de acțiuni,  publicul are acces în limita locurilor disponibile.

  • Duminică, 2 aprilie, de la ora 17:30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții va avea loc dezbaterea și proiecția filmului artistic de scurtmetraj cu tema ,,SILEX – hainele de acasă’’ în cadrul proiectului sub genericul ,,Ceasul de floare în univers’’, coordonat de promotorul cultural Valentina Alina Din.
La eveniment vor participa următorii: Cristian Radu Nema – dr. regizor, cineast, producător de film, fotograf acreditat la Festivalul de Film de la Cannes, Nicu Covaci – liderul și fondatorul Trupei Phoenix, prof. Marius Ivanovici – artist plastic, ec. Claudia Dragomir – designer”.
Foto descriptiv

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: